Onthaal

Welkom!

T-jong is een jeugdbeweging voor transjongeren van 10 tot en met 30 jaar. We zijn aangesloten bij Wel Jong en organiseren activiteiten over gans Vlaanderen.
We zijn in de eerste plaats een jeugdbeweging en we willen transjongeren de mogelijkheid geven om zich te amuseren op toffe activiteiten, in een veilige omgeving, met andere jongeren zoals hen, op een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn.
Onze activiteiten staan open voor alle jongeren die zichzelf aanvoelen als transgender, in de ruime zin van het woord. Of je nu een medische transitie wil of niet. Of je je nu af en toe kleedt als “het andere geslacht” of permanent in je gewenste genderrol leeft. Of je je nu ergens tussen of buiten man of vrouw definieert of je 100% als man/vrouw identificeert. Of je nu aan het begin van je transitie staat, nog heel erg zoekende naar wat je juist wil of je transitie al jaren achter de rug hebt. Bij ons ben je welkom!

Sinds 2010 organiseert T-jong activiteiten voor  transgenderjongeren vanaf 16 tot en met 30 jaar. Sinds eind 2017 hebben we ook een aanbod voor transgenders vanaf tien jaar en is T-jong voortaan de koepel van vijf groepen:

Teams

T-birds
voor 8- tot en met 14-jarigen

T-squad
voor 14- tot en met 18-jarigen

Ctrl-T
voor 18- tot en met 30-jarigen

T-jong Discord
voor 13- tot en met 30- jarigen

Onthaalformulier

De vrijwilligers

T-jong draait op een enthousiast team van vrijwilligers. Ben je zelf ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? De max! Meer info en contact opnemen kan via dit formulier.

T-Jong is een onderdeel van Wel Jong


T-Jong @ 2024