Ctrl-T Winter is coming diner: Piraten, pinguïns en… Game of Thrans-gender?

Geplaatst door

Als voorbereiding op de koude winter organiseert Ctrl-T voor Halloween een eetfestijn met opwarmingsspelletjes.
Afspraak in Het Roze Huis te Antwerpen op zaterdag 28 oktober om 14 uur, op wandelafstand van station Antwerpen-Berchem.
Voor wie wil spreken we af vanaf 13:40 uur aan Antwerpen-Berchem (aan de blauwe, paarse, oranje en groene palen aan de voorkant van het station), en vertrekken ten laatste om 13:50 uur naar het Roze Huis.

Om 18 uur schuiven we aan tafel voor een heerlijk diner en om 20 uur sluiten we de avond af, en is het winnende team dat de troon heeft bemachtigd bekend.
Welk team denk jij dat er gaat winnen?
Je kiest een team wanneer je je inschrijft: piraten of pinguïns. Verkleden wordt aangemoedigd, maar is niet verplicht. Je kan ons ook zelf laten kiezen als je niet kan kiezen. Graag inschrijven voor 24 oktober, via de link die onderaan te vinden is.

Als dit je eerste T-jong/Ctrl-T activiteit is, mag je een half uurtje vroeger komen voor een eerste kennismaking samen met de leiding. Dit is uiteraard niet verplicht.

Wie? 16 tot en met 30 jaar en transgender of gender-afvragend
Waar? Het Roze huis, Draakplaats 1, 2018 Antwerpen
Wanneer? Zaterdag 28 oktober 2017
Hoe laat? 14:00 uur tot 20:00 uur
Prijs? €7,00 voor het eten (vieruurtje + warme maaltijd + dessert + drinken*). De dag zelf cash te betalen.
Inschrijving? Inschrijvingsformulier, graag voor 24 oktober

*Inbegrepen aanbod van drank zal beperkt in keuze zijn. Wie pintjes of een ander speciaal drankje wil, kan wel iets kopen in het café.

Voorproefje van het dessert: cinnamon rolls!