Picknick, donderdag 10 mei @Antwerpen-Berchem

Geplaatst door

Donderdag 10 mei 2018 is het een wettelijke feestdag, O.H. Hemelvaart, wat een perfecte dag is om te gaan picknicken. We gaan gezellig naar een parkje in Antwerpen gaan picknicken. Als backup plan, moest het slecht weer zijn, gaan we in Het Roze Huis van Antwerpen schuilen.

Hoeveel gaat dit kosten? Bijna niets, je brengt enkel je picknick zelf mee. En als je je extra barmhartig voelt mag je ook eten meebrengen voor anderen. Je kan ook zelf gewoon je picknick met elkaar onderling delen om van elkaars lekkernijen te proeven. We spreken af rond 12:30 uur aan het station van Berchem aan de gekleurde zuilen. Om 12:45 uur vertrekken we naar het park (zorg dat je tussen 12:15 en 12:45 uur aan het station van Berchem bent).

Je kan je makkelijk inschrijven via de google form, je bent niet verplicht om je in te schrijven. Als je nog twijfelt, kun je zelfs nog op het laatste moment gewoon afkomen de dag zelf.

Indien je wel wilt dat we zeker op je wachten en je niet vergeten aan het station, is het aangeraden om je in te schrijven. Anders kan je ons altijd bellen of sms’en de dag zelf op het nummer: 0483 36 27 93.
https://docs.google.com/forms/d/1dwKegpSgEtqv8QDY_F_K9R7UI6aK5iUt0dCqoNW7-Ws

Indien je nog vragen hebt mag je altijd naar melanie.demeester@weljongniethetero.be een e-mail sturen of gewoon je vraag stellen in het formulier. Voor wie dit hun eerste activiteit is en dus nieuw is, voorzien we graag een half uurtje op voorhand een onthaalmoment (wel je dan inschrijven via formulier en onthaal vragen).

Wie? Alle 16 tot en met 30 jarige transgender of gender zoekende jongeren.
T-birds, de 10 tot en met 16 jarige hebben ook gelijktijdig een activiteit in Antwerpen.
Waar? Station Berchem.
Wanneer? 10/05/2018 rond 12:30 uur.
Waarom? Socializen, relaxeren en andere transjongeren leren kennen of terug zien.
Prijs? Gratis, je brengt enkel wat eten en drank mee voor jou of om te delen.
Inschrijving? Niet verplicht, maar altijd leuk om ons te laten weten dat je meekomt.
https://docs.google.com/forms/d/1dwKegpSgEtqv8QDY_F_K9R7UI6aK5iUt0dCqoNW7-Ws