Ctrl-t Trans(s)hopping, 14 juli @ Leuven

Geplaatst door

To hop or to shop? De keuze is aan jou!

Op deze activiteit kan je kiezen tussen een parkour initiatie en gaan shoppen.

 

Parkour is een sport waarbij je springt en klimt over en op bijvoorbeeld muurtjes, en van het ene obstakel naar het andere hopt. Een muur wordt niet meer iets waar je tegenaan loopt, maar een onuitputtelijke bron van uitdagingen. Parkour is dus ook een filosofie om ook niet-fysieke uitdagingen te overwinnen en je zelfvertrouwen te vergroten. De uitdagingen kies je op jouw maat. Je hoeft dus niet sportief te zijn om mee te doen! Concreet zullen we een aantal basis moves leren.

Doe sportieve kledij en schoenen aan, en neem voldoende water en eventueel snacks mee om een ganse namiddag buiten te kunnen sporten.

 

Of ga je liever shoppen?

Tijdens het shoppen, gaan we de winkels van Leuven leegroven in een paar winkelstraten, het zijn ook de zomersolden. Het is ook een unieke kans voor transjongeren die nog niet zo ver in je hun transitie zijn of nog niet zijn begonnen, om ongegeneerd nieuwe kleren te bemachtigen. Maar natuurlijk zijn anderen ook welkom. Indien we met grote groep zijn voor het shoppen, splitsen we in kleinere groepjes, zodat mensen die gelijkaardige zaken willen kopen, samen kunnen gaan. Breng dus zeker genoeg geld mee indien je van plan bent om dingen te kopen.

 

We spreken met z’n allen af om 13u aan het station van Leuven, aan de gekleurde zuilen aan de voorkant. Dan splitsen we op, parkour of shopping, maar geen nood: we zien elkaar achteraf weer in een cafeetje, waar we kunnen stoefen met onze geleerde moves dan wel onze nieuwste aanwinst.

 

Wanneer: 14 juli 2018

Hoe laat: 13:00h

Waar: Station Leuven aan de gekleurde zuilen

Wat: Parkour of shoppen

Kosten: Zo veel als je zelf uitgeeft

Meenemen: voor parkour: sportieve kledij en schoenen, water en eventueel snacks;

voor shoppen: voldoende geld

Inschrijven: https://goo.gl/wxNE7L (niet verplicht)

Vragen: melanie.demeester@weljongniethetero.be

Gsm: 0483 36 27 93 (enkel de dag zelf)