T-jong zomerkamp 2020: Update/:wijziging

Geplaatst door

Jammergenoeg kan T-jong dit jaar geen kamp met overnachting aanbieden o.w.v. het coronavirus. maar wees niet getreurd de kampleiding is volop alternatieven aan het zoeken.

Het beste nieuws! T-Jong gaat voor het tweede jaar op rij op zomerkamp! Dit jaar gaan we voor een licht aangepaste versie, helemaal coronaproof! Op 4, 6 en 8 juli voorzien we toffe dagactiviteiten in Borgerhout. Op 5, 7 en 9 juli geniet je van interessante en plezante online activiteiten.

-Voor wie is dat, dat kamp?-
Voor iedereen die tussen de 18 en 30 jaar oud is en zich identificeert als trans en/of non-binair, of hun genderidentiteit nog aan het bevragen is.

-Wat moet je je voorstellen bij dat zomerkamp?-
Banden voor het leven gesmeed op één heerlijke week samenzijn! We voorzien elke dag een heleboel leuke, grappige, gezellige activiteiten, in het echt of online, en jij kiest zelf of je hard gaat of het rustig aan doet. Alle beste spellen die je je herinnert van de jeugdbeweging van vroeger, komen aan bod. We zorgen voor toffe vormingen over relevante thema’s waar je écht iets van opsteekt (beloofd). En misschien ook wel een special guest…

-Hier kan je inschrijven:-
https://forms.gle/zYsp3gshRnJGyYuLA

Ben je geen 18jaar? Passen de datums niet? Of wil je meerdere kampen doen deze zomer?! Neem dan zeker een kijkje naar de andere kampen van Wel Jong Niet Hetero!

Groetjes, Flor, Sym, Loek, Björn, Louis, Misha, Stefan, Filip, Mars, Caroline, Matthias & Flor

Ben je geen 18jaar? Passen de datums niet? Of wil je meerdere kampen doen deze zomer?! Neem dan zeker een kijkje naar de andere kampen van Wel Jong Niet Hetero!

kamp Z: https://www.facebook.com/events/750297808811652/

zomerkamp min19: https://www.facebook.com/events/486249092088574/