T-jong zomerkamp 2020

Geplaatst door

Het beste nieuws! T-Jong gaat voor het tweede jaar op rij op zomerkamp! Van 4 tot 9 juli 2020 trekken we naar Lichtervelde, West-Vlaanderen.

-Voor wie is dat, dat kamp?-
Voor iedereen die tussen de 18 en 30 jaar oud is en zich identificeert als trans en/of non-binair, of hun genderidentiteit nog aan het bevragen is.

-Wat moet je je voorstellen bij dat zomerkamp?-
Het beste van de jeugdbeweging zoals je je die van vroeger herinnert, gecombineerd met het beste van een ontspannende vakantie, om het kort uit te leggen. We voorzien elke dag een heleboel leuke, grappige, gezellige activiteiten, en jij kiest zelf of je hard gaat of het rustig aan doet. Eén-tegen-allen en al die andere spellen die je ooit wel eens speelde komen allemaal aan bod. We voorzien toffe vormingen over relevante thema’s en een trans-specifieke infomarkt waar je écht iets van opsteekt (beloofd). En natuurlijk is er een kampvuur. En misschien ook wel een special guest…

-Hier kan je inschrijven:-
https://forms.gle/eKVGtZKvGLkY4tke6

Ben je geen 18jaar? Passen de datums niet? Of wil je meerdere kampen doen deze zomer?! Neem dan zeker een kijkje naar de andere kampen van Wel Jong Niet Hetero!

kamp Z: https://www.facebook.com/events/750297808811652/

zomerkamp min19: https://www.facebook.com/events/486249092088574/