Ctrl-T’s freaky filmdag 31 oktober 2020 GEANNULEERD.

Geplaatst door

Happy Halloween, lugubere leden!Herfst staat voor de deur, dus ook de leukste feestdag van het jaar: Halloween. Daarom organiseert Ctrl-T een freaky filmdagje, met drank aan demonisch democratische prijzen en grave gratis snacks!

Ons gruwelijk griezelfestijn vindt plaats op 31 oktober in de Casa Rosa te Gent van 14 tot 18 uur. Voor dit evenement moet je je wel inschrijven, zo kunnen we ons evenement zo coronaproof mogelijk maken en kan je op je favoriete film stemmen. We zullen de meest gekozen film spelen. Ken je de titels niet? Hier beneden vind je de samenvattingen.Hier vind je de link om je in te schrijven: https://forms.gle/qHvhkg7WJywcWsg49

The Shape of Water
De eenzame poetsvrouw Elisa ontdekt een amfibisch wezen die gevangen wordt gehouden in een geheime onderzoeksfaciliteit. Haar simpel, alledaags leven valt in het water wanneer ze een unieke relatie vormt met het wezen.

The Nightmare Before Christmas
Jack Skellington, koning van Halloween Town, ontdekt Christmas Town en wordt meteen betoverd. Zijn obsessie met Kerstmis leidt hem ertoe de Kerstman te ontvoeren. Jack wil zelf Kerstman worden maar zijn plannen lopen al snel mis. Het gaat van ho ho ho naar no no no!

The Addams Family
Wanneer een kwaadaardige dokter hoort dat er een lid van een excentrieke familie vermist is, huurt ze een bedrieger in om zich voor te doen als de vermiste persoon zodat ze het gezin kan plunderen. Maar haar plan verloopt niet zoals verwacht want de Adam’s family zijn een familie zoals geen ander.

Interview with the Vampire
Na de dood van zijn vrouw en dochter wordt de Spaanse heer Louis door Lestat de Lioncourt in een vampier veranderd. Om Louis aan zijn zijde te houden, verandert Lestat een ziek meisje in een vampier. Gegarandeerd een beter liefdesverhaal dan Twilight.Sweeney Todd
Benjamin zweert wraak te nemen op de rechter die hem onterecht beschuldigde van een misdaad. Om dit te doen, heropent hij zijn kapperszaak. Met de hulp van zijn assistente zoekt hij rechtvaardigheid, maar het (scheer)mes snijdt aan twee kanten!Veel “liefs”, De leiding

p.s.: als je je comfortabel genoeg voelt, kan je verkleed komen! Je kan je altijd omkleden in de toiletten.
p.p.s.: heb je nog vragen of bezorgdheden? Die kan je kwijt bij matthias.saeys@weljongniethetero.b