Nieuw jaar, nieuwe activiteiten van Ctrl-T!

Geplaatst door

Kalender eerste helft van 2022:
22/01 – Online nieuwjaarsdrink
5/02 – Winterwandeling in Brugge
20/03 – Picknick in Bokrijk
8/4-10/4 – Weekend
7/05 – Binnenactiviteit in Leuven
2/07 – T-jong BBQ
9/07 – Shoppen in Leuven
30/07 – Stranddag

2020 en 2021 zijn voor iedereen uitzonderlijke jaren geweest en beloven ook nog even uitzonderlijk te blijven. T-jong Heeft hierdoor zijn activiteiten kalender al meermaals moeten aanpassen. Maar wij willen jullie toch blijven informeren over toekomstige activiteiten op een snelle en eenvoudige manier. Daarom willen we toch even de facebookpagina van T-jong in de spotlight zitten. Want daar kunnen we heel makkelijk activiteiten meedelen, aanpassingen snel aankondigen en inschrijvingen doen. Dus iedereen die zin heeft in een (online) activiteit en wil weten wanneer de volgende is kan de informatie vinden op https://www.facebook.com/weljongnietcis

Veel plezier in 2022 😊
Groetjes, de leiding van Ctrl-T