Ctrl-T Stranddag

Geplaatst door

Heb je met dit mooie weer zin in zon, zee en strand? Dan hebben we met Ctrl-T de perfecte activiteit voor jou!

Op Zaterdag 30 juli gaan we samen een dagje naar het strand van Blankenberge. We bouwen zandkastelen, kunnen schelpjes zoeken langs de kustlijn, van de zon genieten, skaten over de dijk, een ijsje eten, een potje strandvoetbal, kubb of volleybal!

Zie je dit wel zitten? We spreken om 13:00 af aan het station van Blankenberge, dan gaan we naar het strand en starten we met een picknick – breng dus je eigen picknick mee. Vergeet ook niet een extra centje op zak te hebben als je een ijsje of ander lekkers wil kopen. Neem ook gerust je eigen favoriete strandspulletjes mee. We voorzien ter plekke een impromptu kleedhokje waar je je kan omkleden indien gewenst.

Inschrijven kan via https://forms.gle/uEN2CXRhWv5KRdZXA. Later aansluiten kan, maar laat het best op voorhand weten.

Tot dan!