DnD met Ctrl-T

Geplaatst door

Hallo Avonturiers- Ik bedoel, T-jongers!

Zoals altijd is Ctrl-T, jeugdvereniging voor trans jongeren van 18 tot 30 jaar, weer hier met een spetter van een activiteit. Jullie worden allemaal uitgenodigd om deel te nemen aan een waar fantasy avontuur, waar jullie in de huid zullen kruipen van een zelfverzonnen personage. 

Wil je op een geweldig avontuur met mede t-jongers, in een wereld ontstaan uit de rare hersenkronkels van de ctrl-t leiding? Schrijf je dan maar gauw in via deze link: https://forms.gle/nk6V3zTy1aMxy12g8 , want plaatsen zijn beperkt! 

Ons avontuur zal plaatsvinden in de Casa Rosa, in gent. Deze magische reis zal duren van 13u tot 18 uur. Zien we je dan? 

Kom je met de trein? Dan spreken we af om 12:30 aan het station Gent-dampoort, en wandelen we samen naar Casa Rosa.

Magische groetjes, 

De Ctrl-T leiding 

P.s. heb je al DnD dobbelstenen liggen? Neem die gerust mee!