T-Jong zomerkamp 13-19/7 2023

Geplaatst door

Ben jij trans*, non-binair of gender zoekend? Ben jij tussen 8 en 30 jaar oud? Dan hebben wij een interessant zomerkamp in de aanbieding! Jeugdvereniging T-jong organiseert deze zomer een kamp voor transgender jongeren. Onze vrijwilligers creëren een veilige en gezellige omgeving met leuke activiteiten. Het kamp zal voor zowel meerderjarigen als minderjarigen zijn die elk hun eigen programma en leiding hebben. 

Dus, maak je klaar voor een reis door de tijd! Deze zomer gaan we op kamp in Sinaai, waar onze tijdmachine staat geparkeerd. Ontdek samen met je T-jong vrienden meer over de geschiedenis in tal van activiteiten. Geniet van actie, vormingen en een gezellige sfeer doorheen verschillende tijdsperiodes. Onze missie staat gepland van 13 tot 19 juli. Schrijf je dus maar snel in via volgende link!

Je kan nog meer info over ons vinden op onze website: T-jong.be

Als je nog wat onzeker bent om te komen, of je zit met vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via  Instagram of Facebook.

Praktische informatie: 

VOOR WIE? 
trans*, non-binaire en genderzoekende jongeren van 8 tot 30 jaar
WANNEER?
start: 13 juli
einde: 19 juli
WAAR?
Sinaai, Sint-Niklaas
KOSTPRIJS?
170 euro (indien dit voor een probleem zou zorgen, kan je ons altijd contacteren! Zo kan iedereen er bij zijn!)
WAT KAN IK VERWACHTEN?
activiteiten, vormingen, gezellig samenzijn en zo veel meer!
WAAR KAN IK INSCHRIJVEN?
inschrijven doe je via volgende link: https://forms.gle/kpS4rEbZt3LnWhtH8