Ctrl-T Gewoon, Dansen

Geplaatst door

Hey, jij daar!

Ja! Jij!

Houd je van muziek? Bewegen? Plezier? Is jouw lichaam een dansmachine? Heb jij soms ook zin om gewoon eens… te dansen? Warm je spieren dan maar al op en kom mee met ons Just Dance spelen op onze activiteit:

✨ GEWOON, DANSEN ✨

Wat kan je verwachten? Alleen de grootste hits om op te dansen en de graafste moves om iedereen mee te verblinden. Oh, en ook suiker in de vorm van chips en frisdrank om niet stil te vallen.

We spreken af aan station Antwerpen-Berchem om 12:45 (de kant waar de ‘Panos’ is). Vanaf daar wandelen we naar het Roze Huis. Kom je liever rechtstreeks naar het Roze Huis? Dan zien we je daar om 13:00 in de zaal ‘Suzan Daniël’. 

Helemaal verkocht? Het inschrijvingsformulier vind je hier: https://forms.gle/tniPd7azZabqCivj7

Het Roze Huis, gelegen op de Draakplaats 1, 2018 Antwerpen, ligt op 10 minuten wandelafstand van station Antwerpen-Berchem. Het station is naast de trein ook goed bereikbaar met de bus of de tram.

BELANGRIJK! 

Voor deze activiteit moet je de ‘Just Dance Now’ app downloaden op je smartphone. Je gebruikt je smartphone namelijk als controller. Je downloadt de app best op voorhand zodat we zo snel mogelijk onze beste dance moves kunnen showen!

Neem ook zeker een flesje water mee, want dansen kan super vermoeiend zijn!

Frisdrank is te verkrijgen aan voordelige prijzen. 

TOT IN DE MOSHPIT ! (Grapje, er gaat geen moshpit zijn. That would be unsafe.)

Deze activiteit wordt georganiseerd door Ctrl-T, deel van T-jong, en is voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar. T-Jong is een jeugdbeweging voor transjongeren van 8 tot en met 30 jaar. We zijn aangesloten bij ‘Wel Jong’ en organiseren activiteiten over heel Vlaanderen. Deze activiteit is uitsluitend bedoeld voor transgender of genderzoekende jongeren.