T-Jong Goes Pride!!!

Geplaatst door

Hoi iedereen! 20 mei is het weer zover, de heuse Belgian pride! Wel Jong gaat meelopen in de parade, en ook T-Jong is erbij. Wil je erbij zijn? lees dan verder! ==> 

Hallo allemaal!

Dit jaar wandelt Wel Jong mee in de parade met verschillende jeugdwerkorganisaties uit heel Vlaanderen om ons gezamenlijk engagement te tonen voor de inclusie en veiligheid van LGBTQ+ jongeren binnen het jeugdwerk. Dit doen we zoals in het verleden onder de naam “Youthwork@Pride”. 

De parade gaat door op zaterdag 20 mei en vertrekt om 14:00u aan de Kunstberg. Wel Jong ontvangt jullie graag iets vroeger om ons gezamenlijk naar de Kunstberg te begeven. Zo is niemand alleen! We spreken van 12 tot 13u af op het Europakruispunt, voor de ingang van het station Brussel-Centraal. Ook met T-Jong spreken we hier af.

Check voor meer informatie ook zeker hier het facebookevenement van YouthWork@Pride. 

Tot dan!