Ctrl-T Missie Middelheim 16/09

Geplaatst door

Hey, jij daar! Ben je geïnteresseerd in kunst? Avontuur? Het ontrafelen van mysteries? Heb je oog voor details? Heb je zin om de kunstwereld te verkennen? Bereid je dan voor op een meeslepende missie op Ctrl-T’s:

? MISSIE MIDDELHEIM ?

Wat kun je verwachten? Een dag vol ontdekkingen, kunstige raadsels, teamwork en finaal een gezellige picknick omgeven door de prachtige kunstwerken van het openlucht Middelheimmuseum in Antwerpen.

We spreken zaterdag 16 September af aan station Antwerpen-Berchem om 12:30 (de kant waar de ‘Panos’ is). Vanaf daar nemen we de bus naar het Middelheimmuseum. Kom je liever rechtstreeks naar het museum? Dan zien we je daar om 13:00 nabij het centrale kasteel (‘Museumcafé Mika’ op Google Maps). We beginnen met een speurtocht in het park, met daarna een picknick. De activiteit eindigt om 18:00.

Het is de bedoeling dat jullie zelf eten en drinken meenemen. Vergeet ook zeker geen dekentje en zonnebrandcrème! Jullie zijn ook vrij om zelf gebakjes of andere kook-creaties mee te nemen voor de picknick. 

Wil je meedoen? Schrijf je hier in: https://forms.gle/5oQ42f9GKEL7Mhhf7

Tot dan!