Ctrl-T Stranddag 20/08

Geplaatst door

Heb je met dit mooie weer zin in zon, zee en strand? Dan hebben we met Ctrl-T, jeugdvereniging voor transjongeren van 18 tot 30 jaar, de perfecte activiteit voor jou!

Op Zondag 20 Augustus gaan we samen een dagje naar het strand van Knokke. We bouwen zandkastelen, kunnen schelpjes zoeken langs de kustlijn, van de zon genieten, skaten over de dijk, een ijsje eten, een potje strandvoetbal, kubb of volleybal!

Zie je dit wel zitten? We spreken om 13:00 af aan het station van Knokke, dan gaan we naar het strand en starten we met een picknick – breng dus je eigen picknick mee. Vergeet ook niet een extra centje op zak te hebben als je een ijsje of ander lekkers wil kopen. Neem ook gerust je eigen favoriete strandspulletjes mee. We voorzien ter plekke een impromptu kleedhokje waar je je kan omkleden indien gewenst.

Inschrijven kan via deze link:

https://forms.gle/zBA7U1NQQyZs9qHy9

Later aansluiten kan, maar laat het best op voorhand weten.

Tot dan!