T-Jong “Hete Honden” Eetdag 11/11

Geplaatst door

Op 11 november is het weer zo ver! We organiseren onze jaarlijkse eetdag dit jaar in Leuven! Vertel het door aan iedereen, want zijn het je vrienden of familie, oud-leden, niet leden, het zal ons een worst wezen! Iedereen is welkom! Ben je nog nooit naar een t-jong activiteit geweest en wil je kennismaken met onze organisatie, dan is dit het perfecte moment om eens een kijkje te nemen en een babbeltje te slaan met onze leden en vrijwilligers om een idee te krijgen van de werking.

Dit jaar bieden we hotdogs aan, dus ga wiener wild voor onze hete woefers! Elke aankoop steunt toekomstige activiteiten van T-jong, dus eet zeker je buikje rond!

We houden rekening met allergieën en vegans, dus geen angst om te komen!

1 hete hond = € 3 Je kan met cash en met Payconiq betalen op dit evenement.

Tijdens het eten kan je gezellig babbelen onder elkaar of een spelletje spelen uit onze spelletjesbox! Ben je wat verlegen of weet je niet goed wat doen, spreek dan zeker iemand van de leiding aan; we helpen je graag!

Daarbovenop organiseren we ook een kledingruil, dus als je oude kleding kwijt wil en iets nieuws in je kleerkast wil hangen, doe dan zeker mee. Deze kledingruil is gratis voor iedereen. Gelieve alle kleren die je binnenbrengt wel te wassen.

We bieden ook iedereen een vorming aan: transitie 101. In deze vorming bespreken we wat basiskennis en wijsheden, leren we je werken met de tools van het Transgender Infopunt en geven we een paar getuigenissen van persoonlijke ervaringen met transitie. Zeer interessant voor leden die aan het begin van hun transitie staan, nog niet veel weten betreffende hun proces, of genderzoekende personen.

Onze eetdag gaat door in “Unique”, het regenbooghuis van Leuven (Leuvensestraat 5, B – 3010 Kessel-Lo – Leuven), van 13:00u tot 16:30u. We kijken er heel erg naar uit om jullie daar te zien!

Wat: Hotdogs, babbelen, spelletjes, kledingruil en vorming

Wanneer: 11 november van 13:00u tot 16:30u

Waar: Regenbooghuis Unique, Leuvensestraat 5, B – 3010 Kessel-Lo – Leuven

Inschrijven: https://forms.gle/1xFxB19r7tyrCimJ9 

T-jong is een jeugdbeweging voor transjongeren van 8 tot en met 30 jaar. We zijn aangesloten bij Wel Jong en organiseren activiteiten over gans Vlaanderen.