Ctrl-T Winterfeest 17/12

Geplaatst door

Brrrr… Het begint al bijna te vriezen! Tijd dus om gezellig warm samen binnen te gaan zitten! Het is daarom dat Ctrl-T, jeugdbeweging voor trans en genderzoekende jongeren van 18 tot en met 30 jaar, jullie plechtig uitnodigt voor het Ctrl-T Potluck-Winterfeest! 

Wat staat er op het menu? Wel, dat ligt aan jou, op een potluck is er plaats voor iedereen om iets lekkers mee te nemen. Verder bieden wij een metaforisch aperitief aan van kenninsmakingsmogelijkheden, dranken aan democratische prijzen voor bij de meegebrachte hoofdgerechtjes, en een vooruitzicht op het nieuwe, en een nazicht op het oude jaar als voor- en nagerecht. Eventjes samengevat:

Wat? Gezellig samenzijn, een potluck winterfeest!

Waar? Vrijzinnig punt Hasselt, Albrecht Rodenbachstraat 18, 3500 Hasselt.

Wanneer? Zondag 17 december, van 13 tot 18 uur. Kom je met de trein? Dan spreken we om 12.45 uur af aan de voorgevel van het station van Hasselt, waarna we samen naar het vrijzinnig punt wandelen. Direct ter plekke ben je welkom vanaf 13u.

Meenemen? Een tof gerecht of versnapering om te delen met de groep. Iets eenvoudigs of een snack uit de winkel is uiteraard meer dan oké, maar laat gerust je creativiteit bloeien! Op locatie is een microgolfoven en bestek ter beschikking. Verder, wat zakgeld of een toestel met Payconiq voor drank, en vergeet ook zeker je lelijkste kersttrui niet. 

Hoe? Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/1XKmRtibt6FVGHhP9 Bezorgdheden? Voor vragen zijn wij beschikbaar via e-mail of op onze sociale mediakanalen. Als dit je eerste T-Jong activiteit is, ben je altijd welkom op een introductiegesprek voor of tijdens de activiteit. We stellen ook een ruimte ter beschikking waar je je eventueel kunt omkleden.