Met Wel Jong naar Antwerpen Pride 12/08

Geplaatst door

Kom mee met Wel Jong naar Antwerp pride!

Heb je zin om Pride te vieren, om andere LGBTQ+-jongeren te ontmoeten of om je stem te laten horen in de optocht? Op 12 augustus is het Antwerp pride en daar zijn we met Wel Jong opnieuw bij met een eigen truck én bijhorende bende wandelende, dansende en scanderende jongeren. Ook hebben we dit jaar opnieuw een chill- en ontmoetingsplekje op de pride-village.

Registreer je en ga mee op onze truck! https://forms.gle/Uckkq8yKYVwd9G14A

WEL JONG @ PARADE:
– 12u45-13u15: Wel Jong meetingpoint aan het Centraal station, koningin Astridplein (je herkent ons aan de Wel Jong vlaggen)
– 13u30: verzamelen aan de Wel Jong truck op de paardenmarkt
-14u: start parade
– 16u: Vermoedelijk einde parade op de Cockerillkaai

WEL JONG @ THE VILLAGE
Info volgt!

—————————————————————————
Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en helpen met de voorbereiding, als koorddrager of bij de opbouw of afbraak? Aarzel dan niet om contact op te nemen via dit formulier en dan nemen we snel contact met je op: https://forms.gle/wxBG7Vfnsrw16Xx6A